Shes shtepin e demtuar me 3.09 ari truall / Brezovice
3264

Përmbajtja

Shes shtepin e demtuar me 3.09 ari truall mbi ish pushimoren e "elektrokosoves" lagjja Qershika e Rexhes ne Brezovice shtepia ka leje ndertimi dhe mund te rindertohet. Çmimi sipas marreveshjes. Bej nderrim edhe me banese ne Prishtine