KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Caffe&Bar Momento" ofron pune per kamarier me pervoj pune per afat me te gjat, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune / Nikoqire

Dërguesi i shpalljes

Hotel "begolli" ofron pune per nje nikoqire. Orari dhe pagesaa sipas marrveshjes. Të interesuarit të lajmërohen nga ora 13:00h - 18:00h Adresa: Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.8 / Prishtine

Ofroj pune per puntor-e / Prizren

Dërguesi i shpalljes

Ëmbëltorja "Daja" ofron pune per punetor/e me pervoj pune shume vjeçare per gatimin e ç'fardo embelsire, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Ne qedner te Prizrenit

Shes 7 ari truall / Fushe Kosove

Dërguesi i shpalljes

Shes 7 ari truall mbrapa Terminalit t ri lagjja Bresje ne Fushe Kosove trualli ka rruge te gjer me kadaster, trualli posedon dokumentacion te rregullt. Çmimi 2.300€ per ari krse me kompenzim me ndonje vetur...

Mesim shtese

Dërguesi i shpalljes

Ofroj mesim shtese per femije nga çerdhja deri ne klasen e 6. Mesimi mbahet ne shtepi te nxenesit me orar te caktuar bashkarisht. Jam e çertifikuar per mesim te gjuhes Angleze dhe te lendeve te...

Mesuese Private

Dërguesi i shpalljes

Ofroje mesim privat per nxenesit nga parashkollor deri ne klasen e 5. Mesimi mbahet ne shtepite e juaja me orar te caktuar bashkearisht. Çmimi varet nga oret qe mbajme çdo dite. Jam studente ne fakultetin...