KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Bekim

Autoljarja "IM" ofron pune per punetor, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: afer "KFOR-it" lagjja Arberi ne Prishtine

Shes KIA Karnival, diesel 2.9

Dërguesi i shpalljës

Shes KIA Karnival, diesel 2.9, viti i prodhimit 2003, automatik, 7 ulëse, me tabela të Kosovës automajti eshte i ardhur nga Gjermania, klimë funksionale të sapombushur, mbyllje qendrore dhe posedon 2 palë çelësa, veturë familjare...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Kuzina Tradicion ofron pune per 3 punetore shitese dhe nje ndihmse kuzhijere/femer, orari dhe pagesa me marrveshj, Adresa Lagjja e Spitalit ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Petriti Construction ofron pune mjeshter knaufit, mjeshter gletit, ndihmes mjeshter, irari dhe pagesa sipas marrveshjes, vendi i punes ne Prishtine dhe rrethin, Adresa rruga Rrexhep Sehma nr2 ne Prishtine ose Ferizaj.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mirmabjtese e shtepive, banesave ose zyreve ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje ndihmse per punet e shtepis nga e Hene / e Premte nga ora 09:00h / 13:00h - 4 ore ne dite, pagesa 150€, Adresa rruga Ardhmeria lagjja e Vneshtave ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Dragush Rigips ofron pune per mjeshter per gled, fasad, etj, puna eshte e rregullt jo sezonale, orari dhe pagesa me marrveshje.Adresa: Bernic e Eperme Komuna e Prishtines / [email protected]

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Metro Caffe ofron pune per punetor enelares/m dhe shankist, te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer sheshit ne qender te Prishtines.