KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroje pune

Dërguesi i shpalljës

Kleidi Keramika ofron pune per nje mjeshter te pllakave me provoj pune, orari i [unes dhe pagesa sipas marrveshje, Adresa rruga Nene Tereza ne Fushe Kosove.

Ofroj pune / iOS Developer

Dërguesi i shpalljës

Një vend i lirë për një Zhvillues të iOS me minimum 3 vjet përvojë të lidhur, për t'u bashkuar me ekipin tonë në Prishtinë / Kosovë. Kërkohet të keni një përvojë të mirë duke punuar...

Ofroj pune / Pastruese

Dërguesi i shpalljës

Drita-AA ofron pune per nje pastruese, mosha e preferuar 25-40 vjeçare e cila si prioritet ka sjelljen e mire me stafin e kompanis, Disa nga kushtet qe kerkohen jane, Te kete ne mbikqyrje pastrimin e...

Kerkoj pune / Mësuese private

Dërguesi i shpalljës

Ofrojë orë mësimore shtesë për fëmijët të cilët janë në klasën e parë deri në të pestën në qytetin e Prishtinës. Mësimi i përfshin të gjitha lëndët në të cilat kanë ngecje fëmijët, përfshirë këtu...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

ilBareto ofron pune per kamarier/e, shankist/e, Kërkohet, Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve, Aftësi të mira komunikuese me klientët, Të ketë përvojë pune në pozitat përkatëse, Të jetë fleksibil dhe...

Ofroj pune / DevOps Engineer

PECB

Inxhinier DevOps I. Përmbledhje Përgjegjës për hartimin, zhvillimin dhe vendosjen e një kornize automatizimi që do të përdoret nga ekipe të shumta zhvillimi në PECB. Detyrat përfshijnë vendosjen e kodit në mjedise të ndryshme në...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

il Bareto ofron pune per kuzhinier/e, ndihmës kuzhinier/e, Kërkohet, Eksperienca e mëhershme në një pozitë të ngjajshm, E preferueshme shkolla e kuzhinës ose ndonjë trajnim adekuat, Aftësi për të punuar në ekip, Preferohet por jo...

Kerkoj dy bashkbanuse

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj dy bashkbanuse ne kuader te baneses 75m2 kati i -V- lagjja Ulpian ne Prishtine. banesa posedon 3 dhoma gjumi, sallon, kuzhin, korridor, banjo, ballkon, banesa eshte e mobiluar komplet, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Gjelltore PRISHTINA038 ofron pune per Gjellberes/e, Kuzhinjer/e. Përgjegjësit: Te beje pregaditjen e gjellave(pasul,gullash) Pregaditjen e mishit te bardh,qebapave etj. Organizimi i rrjedhes se punes se kuzhines Sigurohet qe personeli kupton detyrat dhe pergjegjesit. Modifikimi i...