KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per nje Agjent/e i/e shitjes ne teren. - Kualifikimet * Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi) * Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu...

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljes

Restorant "the continental" ofron pune per nje kamarier dhe nje banakier, orari i punes dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Aktash ne Prishtine.

Kerkoj te bashkbanoj

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj te bashkbanoj me vajza te tjera ne kuader te baneses, lagjja e preferuar jane lagjja e Muhaxhereve ose afer Parkut te qytetit ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kujdestsre e femive ose mirmbjtese e banesave apo shtepive ne Prishtine, kame pervoj pune. Nr kontaktues: 044150577 & 044343241