TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per 30 agjent te shitjes

Dërguesi i shpalljes

Kompania Zvicrane "Biotech Asthma" ofron pune per 30 agjent te shitjes. - Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes jane si ne vijim: * Te kete Patent shofer te kategorise B, * Te...

Construction Internship

Dërguesi i shpalljes

Apliko per programin Construction Internship! A jeni i/e interesuar per nje eksperience 1 vjecare nga e cila vetem mund te perfitoni page vjetore 30.000$ deri ne 40,000$ dhe te realizoni endrren tuaj Amerikane nderkohe dhe...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje kujdestere-zonje per perkujdesjen e vajzes 11 muajsh, kandidatja duhet te jet e gatshem te punoj si pas nevojes dhe sipas orarirt shtes me pages, pagesa sipas marrveshjes. Kontakti nga ora 10:00h...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni "Tina" ofron pune per nje frizere prefesionale e cila e njef punen shume mire pagesa eshte 50/50. Orari i punes sipas marrveshjes.Adresa: Lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Qebaptore "Te Nexhati-Vushtrri" ofron pune per nje skarist me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rruges per Germi afer shkolles Teknike ne Prishtine

Tavolina me karrige

Dërguesi i shpalljes

Mobileria "Zekaj Wood" ofron per ju tavolina me karrige per nje ambient komod dhe elegant ne shtepit tuaja na gjeni ne Peje rruga konferenca e bujanit afer sllovenia petroll na gjeni edhe ne facebook Zekaj...

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljes

Drink&Food ("clickxpres") ofron pune per nje kamrier dhe nje shankist, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Bedri Pejani te Qafa ne Prishtine.