KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kurse per Klarinet & Piano

Dërguesi i shpalljes

Ofrojm kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren, pasi qe kerkesat jan nga Prishtina dhe Prizreni , kemi vendos qe nga e Hena deri te Premten ne Prishtine , ndersa ne Prizren vikendeve!...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

InBox Caffe ofron pune per dy kuzhinjer/e dhe nje kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Hyzri Talla (Qendra Tregtare) Bregu i Diellit / Pristina. Kontakti nga ora 10:00h - 22:00h

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Autolarja "Lucky" ofron pune per punetore, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Dardania ne Fushe Kosove