KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes 1hektar e 19 ari toke / Lipjan

Dërguesi i shpalljës

Shes 1hektar e 19 ari toke kilometri i 8 zona industriale Prishtine - Ferizaj ne Konjuh te Lipjanit toka eshte e pershtashme per shume verimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj punë / Kamarier

Dërguesi i shpalljës

"Vila Belvedere" ofron punë per 1 kamarier ne resturant peshku me prevoj pune si kamarie qe die ta flet gjuhen Angleze dhe ndonje gjuhë tjeter, orari i punes 8 ore pune, pagesa sipas marrveshjes. Mundesisht...