KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes 20 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljes

Shes 20 ari toke rruges per Germi afer shkolles se mesme Gjin Gazuli ne Prishtine toka posedon dokumntacion te rregullt dhe flet poseduse. Çmimi sipas marrveshjes