KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes 1.54 hektar toke/ Izniq - Deçan

Dërguesi i shpalljes

Shes 1.54 hektar toke te Livadhet e Gata - Zallina fshati Izniq komuna e Deçanit toka ndodhet ne nje vend te pershtashem per veprimtari te ndryshme. Me dokumentacion te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si pastruse, ndihmse ne punet e shtepis, enlarse kame pervoj pune.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune posedoj patent shofer te kategoris B dhe çertefikaten per roje-sigurim.

Shes mobilje

Dërguesi i shpalljes

Shes dy shtretër me dyshek dhe fiokë dhe një dollap me fioka dhe vaskë për larje të fëmijëve. Çmimi komplet 100€ .