KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / Punetor ne Depo

MOBIN SH.P.K.

Shtëpia e mobileve Mob In, shpall konkurs për punëtorë në depo: - Kushtet: - Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar - Mosha e preferuar: 20-30 vjeçarë - Për të përzgjedhurit MOB IN ofron: * Kontratë...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

AWO -Nürnberg shpall konkurs per praktikant/e me pages dhe me mundesi punsimi. Kushtet e pergjithshme te kandidati/es. Te jene Absolvent/e apo te kene te perfunduar Studimet / Te kete njohuri te mira te gjuhes gjermane...

Ofroj pune / Montera me përvojë 500€ paga

MOBIN SH.P.K.

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune: 1/Pozitë: Montera me përvojë -Kontrate pune të menjëhershme -Punësim të sigurtë -Pagë atraktive deri 500€ -Sigurim ndaj rreziqeve në punë Kushtet: Shkollimi: Shkolla e...

Shes makinen

Fuad

Shes makinen per larje te tekstilit si dhe qebe, jargana, dhe gjera te ndryshme deri ne 20kg. Si dhe mund te shfrytezohet per ngjyrosje te tekstilit deri ne 20KG. Makina eshte prodhim I vitit 2010...

Jap me qira lokalin 180m2 kati i -I- / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Jap me qira lokalin 180m2 kati i -I- pran rruges kryesore lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine lokali posedon kuzhin, bannjo, parking per vetura, lokali eshte i pershtshem per shume lloj veprimatri buznesi. Çmimi sipas...

Kerkoj bashkebanuse

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanuse femer ne kuader te baneses 55m2 kati i -IV- lagjja Mati-1 ne Prishtine. Banesa posedon 3 dhoma, kuzhin, korridor, banjo, ballkon. Banesa eshte e mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim. Çmimi sipas...