KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes 1hektar e 19 ari toke / Lipjan

Dërguesi i shpalljës

Shes 1hektar e 19 ari toke kilometri i 8 zona industriale Prishtine - Ferizaj ne Konjuh te Lipjanit toka eshte e pershtashme per shume verimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj punë / Kamarier

Dërguesi i shpalljës

"Vila Belvedere" ofron punë per 1 kamarier ne resturant peshku me prevoj pune si kamarie qe die ta flet gjuhen Angleze dhe ndonje gjuhë tjeter, orari i punes 8 ore pune, pagesa sipas marrveshjes. Mundesisht...

Bejme xhirime dhe fotografi profesionale

Dërguesi i shpalljës

Bejme xhirime dhe fotografi profesionale per ahengjet e juaja familjare.Me nje kualitet shume te larte dhe nje perkushtim shume te madh ne pune arrijm qe t'i plotsojm te gjitha enderrat tuaja.Sun production ofron: Xhirime FULL...

Ofroj pune / kamarie & banakier

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "Lustrio" ofron pune per dy punetor per pozitat: 1/ Kamarier 1/ Banakier Te gjithe te interesuarit per kamarier duhet te kene pervoje pune ne Restaurante, sherbime me ushqim. Njohja e gjuhes Angleze eshte perparesi....