KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoje pune per kujdesjen e ndonje femiut apo edhe per mirmbajtjen e shtepise.

Kurse te Matematikes

sami

Organizojme kurse ne lenden e Matematikes per te gjithe nxenesit e shkollave fillore ,te mesme si dhe per studentë te fakulteteve. Kursin e mbajme ne grupe, por ka mundesi edhe individualisht. Bëjmë përgaditjen e maturantëve...

Kompnia e Pstrimit "NIDI"

Dërguesi i shpalljës

Kompania "nidi" ben pastrim gjeneral te banesave, shtepive, zyreve, mobileve(kauqa), dezinfektimin me avull. Me nje pune cilsore dhe te veçant.