KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per 5 punetor

Dërguesi i shpalljës

ARD Fashion Factory ofron pune per 5 persona, nje rrobaqepse me pervoj pune, praktikante, nje punetore per hekurosje, nje punetore ndihmse, nje kuzhinjer me gjysem orari, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Apollonia ne Fushe...

Shes banesen 84m2 kati i -VI- / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes banesen 84m2 kati i -VI- afer shkolles Gjon Serreçi ne Ferizaj. Banesa posedon dhome, kuzhin, korrdior, banjo, ballkon, banesa eshte ne nje vend shume te pershtashem per banim, çmimi 40,000€.

Ofroj pune per mjek/doktor të gjitha fushave

Dërguesi i shpalljës

Spitali i përgjithshëm Sante Plus ofron pune per mjek/doktorë të të gjitha fushave, me orar të plotë apo gjysëm orar. Kualifikimet: - Diploma e mjekut specialist. - Licenca e punës e lëshuar nga Ministria e...

Shes Xbox One S,

Dërguesi i shpalljës

Shes Xbox One S, prodhimi i fundit i X Boxit, vjen me gjostikun e tije origjinal, dhe lojen BATTLE FIELD 5, çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj pune / Kurs apo mësime shtes

Dorentina

Ofrojm kurse shtes për, nxënës të rregullt, Fëmijë  me aftësi të kufizuar, Fëmijë që tregojm ngecje në shkollë, përfundim të detyrave të shtëpis dhe përforcim të lëndës. Kursi është për nxënësit e klasës I, II,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Pideko oforn pune per arkatare/shitese, provoja e punes nuk eshte e nevojshme, mosha e preferuar 18-35 vjeçe, e preferushme t jet nga Prishtina, orari i punes 7 ore ne dite, paradite dhe pasdite. Kanditatet te...

Ofroj pune Laborant/e, Teknik/e laboratori

Dërguesi i shpalljës

Spitali Santeplus Prishtina ofron pune per Laborant/e, Teknik/e laboratori Kualifikimet: - Te jetë diplomuar në fushën "Teknik Laboratori" apo fushë e ngjashme. - Të ketë përvojë pune deri në 2 vite. (E preferueshme) - Aftësi...

Ofroj pune / DIZAJNER GRAFIK

Dërguesi i shpalljës

M-TECHNOLOGIE ofron pune per pozitën Dizajner Grafik Kriteret : • Të jetë i diplomuar apo në prag të përfundimit të studimeve në fushën e Dizajnit Grafik apo të jetë duke punuar në këtë fushº; •...