KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kompnia e Pstrimit "NIDI"

Dërguesi i shpalljës

Kompania "nidi" ben pastrim gjeneral te banesave, shtepive, zyreve, mobileve(kauqa), dezinfektimin me avull. Me nje pune cilsore dhe te veçant.

Sherbime moleraj

Dërguesi i shpalljës

Profesional "Moler" ofroj lyrjen e banesave, lokaleve, shtepive, me ngjyra te ndryshme po ashtu bej edhe lyrjen e gilinderave te ndryshme dyerve dhe dritareve te drurit apo hekurit, per vetem 0.50€ / m2 Ju mirepresim..

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per 2 puntore meshkuj per fabriken e shamponave te ken fakultetin e kimis te mbaruar dhe te ken njohuri ne prodhimin e shamponave, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes,...

Shes makinen e qepjes

Dërguesi i shpalljës

Shes makinen e qepjes "privileg Topstar" me 21 opsione vetem tegeli nuk i punon, e ardhur nga Gjermania. Çmimi sipas marrveshjes.