KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoje pune per kujdesjen e ndonje femiut apo edhe per mirmbajtjen e shtepise.

Kurse te Matematikes

sami

Organizojme kurse ne lenden e Matematikes per te gjithe nxenesit e shkollave fillore ,te mesme si dhe per studentë te fakulteteve. Kursin e mbajme ne grupe, por ka mundesi edhe individualisht. Bëjmë përgaditjen e maturantëve...

Shes komode per TV

Dërguesi i shpalljës

Mobileria Zekaj Wood ofron per ju komoda per TV per vetem 65 euro (160x43x50cm) na gjeni ne Peje afer sllovenia Petroll (perball Rruges se Ringovit ) produktet tona mund ti shihni edhe ne facebook me...