KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / rrobaqepse

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Tonton" ofron pune per rrobaqepse me pervoj pune ne makina indiustriale, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Velani ne Prishtine

Shes 35.85 ari toke / Komuna e Graçanices

Dërguesi i shpalljës

Shes 35.85 ari toke ne Zonen Kadastrale ne Dobratin K. e Graçanices. Toka gjendet afer udhkryqit te rruges regjionale Prishtine-Ferizaj dhe Lipjan -Janjeve. Gjithashtu eshte afer Autostrades Arber Xhaferi. Kjo parcel gjendet ne Zonen Urbane...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Salloni nuserie "Linda" ofron pune per nje punetore me pervoje pune. Orari i punes nga ora 10:00h - 18:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: afer Komunes se Vjeter ne Prishtine.

Ofroj pune / Kamarier

Dërguesi i shpalljës

Restorant "cafe n'Mrike" ofron pune per nje kamarier/e, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Shefki Kuleta ne Fushe Kosove

Ofroj pune per shitese (f)

Mobileria

Mobileria "Albed" ofron pune per shitese (f) per sallon te mobilieve ne Fushe Kosove. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes, preferohet te kete pervoje pune. Aplikacion duhet te mbushet dhe dorzohet personalisht ne Sallon ne Fushe...