KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes Opel Cora 1.4 benzin

Dërguesi i shpalljës

Shes Opel Cora 1.4 benzin, viti i prodhimit 1990, ngjyra e zez, vetura ka regjistrim deri me daten 24/06/2018, vetura eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobilje

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet 3/2/1 dhe regallin e drunit, mobijlet jane te ruajtura mire, çmimi per te gjitha 150€

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Eurosuvatim" ofron pune per mjeshter ne suvatim me material MP75L dhe Gled me pervoj pune, orari i punes i plotr, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. MUharrem Fejza ne Prishtine.

Shes dallama/jelk ari

Dërguesi i shpalljës

Shes dallamat punim dore komplet dy kemisha te ndryshme per dallama, shallvaretl, kepucat, kolloni, komzat, mindili, kurora, fundin, po ashtu shes edhe jelekun me kollon dhe komza te gjitha punim dore te gjitha te reja...

Shes Skoda 2.0 dizell

Dërguesi i shpalljës

Shes Skoda 2.0 dizell, viti i prodhimit 2004, centrall, xhama elektronik, klim, te kaluara 288.000KM, vetura eshte me tabela te Zvicrres, vetura eshte ne gendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshje.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "Del Posto" kërkon kuzhinier me perovoje pune dhe një ndihmese kuzhiniere. Orari i plot, pagesa me marrveshjes. Adresa: Rr. Enver Maloku lagjja Mati 1 ne Prishtine.