KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"RentBike" ofron pune per nje mjeshter te bicikletave me pervoj pune me njohuri te mira per rregullimin / montimin e bicikletave. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Shpetim Robaj rruges per Germi afer rampes...

Shes Playstation3

Dërguesi i shpalljës

Shes Playstation3 modeli i ri me 13cd origjinale, playstation eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi 180€

Shes 3.75 ari truall / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 3.75 ari truall lagjja Marigona në Prishtinë trualli ka infrastrukturë të plotë dhe është i përshtatëshme për ndërtim. Posedoj dokumentacion të rregullt, çmimi 11.000€ /për ari