KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe reagim të sistemeve të sigurisë (alarm & kamera), Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë. DELTA Security Sh.p.k ofron...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. Shpall konkurs: 4 vende të lira...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

NOVA SOLUTIONS Shpallë konkurs për 80 vende pune: Pozitat e punës Agjentë të gjuhës Gjermane (80) Përshkrimi i punës CALL AGENT -Kerkojm Agjent/e-Kandidatë që njohin gjuhën Gjermane në mënyrë të shkëlqyer. -Të kenë aftësi te...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirembajtse te shtepise per pastrim dhe hekurosje, 3 here ne javte, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, pagesa 170€, puna eshte afatgjate, KONTAKTI NGA ORA 09:00h / 18:00h, Adresa...

Ofroj pune

Baton

Kërkojmë dy punëtor per pastrim te tepihave dhe kauqave-fabrike Kushtet për aplikim janë: Duhet: -Të jetë banor i Prishtinës apo rrethinë, -Të ketë patentë shofer Preferohet: Të njoh qytetin e Prishtinës në nivel të mirë...

Ofroj pune

yllka

Ofroj pune per nje mirmabjtese te shtepis dhe perkujdesjen e dy femive, orari i punes nga ora 15:00h / 21:30h, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Kolovice ne Prishtine.

Ofroj pune Agjente e shitjes/Administrate

Dërguesi i shpalljës

Agjensioni Turistik BELI , agjension i specializuar ne transportin e udhetareve me autobus jashte vendit, me pervoje qe me shume se 25 vite, kerkon punonjese ne administrate/agjente te shitjes per zyren tone ne Prishtine. Jemi...