KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes shtepin+objektin 1350m2 / Prishtine

Kema

Shes shtepin+objektin 1350m2 Rr. Mbretresha Teut lagjja Tokbashqe ne Prishtine. Objektet: Hapsira afariste ka 1000m2 në dy etazhe me nga 500m2 ndersa shtepia ka 350m2 250m2 përdhesa dhe kati i shtëpisë ndersa 100m2 bodrumi dhe...

Shes 1.54 hektar toke/ Izniq - Deçan

Dërguesi i shpalljës

Shes 1.54 hektar toke te Livadhet e Gata - Zallina fshati Izniq komuna e Deçanit toka ndodhet ne nje vend te pershtashem per veprimtari te ndryshme. Me dokumentacion te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si pastruse, ndihmse ne punet e shtepis, enlarse kame pervoj pune.