KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per Mesues/e

Dërguesi i shpalljës

KONKURS PUNE Agjensioni për Shërbime Social Edukative OJQ ”Shpresa e Jetës” me seli në Prishtinë shpallë konkurs për një Mësues/e në Fshatin Letnicë, Komuna Viti në kuadër të Projektit “Adoptim në Distancë” Financuar nga Avsi...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Sen5es hap konkurs pune për pozitat: * Kamarierë * Ndihmës-Kuzhinierë - Të gjithë të interesuarit për kamarierë duhet të kenë përvojë pune mbi 2 vjeçare në Restaurant dhe të jenë profesionistë në shërbimet me ushqim....

Muri-S sh.p.k

Dërguesi i shpalljës

Kompania SH.P.K Muri-S ofron : * Projektime te gjitha llojeve te objekteve * Ndertime te ulëta dhe te larta * Mbikqyrje profesionale me provoj 30 vjeçare * Te gjitha sipas standarteve EU. Adresa: Rr. Abdullah...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Lakerishte ne Prishtine

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne ndonje kompani te pastrimit, pastrim kimik ose mirmbajtje e shtepis apo baneses ne Prishtine

Kërkojmë bashkëbanuese

Dërguesi i shpalljës

Kërkojmë 3 bashkëbanuese ne kuader te baneses 70m2 kati i-VI- afer Teatrit Kombetar ne Prishtine , banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banjo, banesa ehste e mobiluar komplet. Çmimi 50€ për person .