KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per menaxhere

Dërguesi i shpalljës

Butiku NESA ofron pune per nje menaxhere ne terne, kandidatja duhet te ket pervoj pune eshte perparsi te posedoj vpatent shofer. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Dardani ne Prishtine

Ofroj pune per 3 persona

Dërguesi i shpalljës

Hotel Denis ofron pune per nje recepcionist ne nderrimin e nates, kandidatet duhet te ken pervoj pune dhe ta njohin gjuhen angleze, nje kamarier me pervoj pune dhe nje pastruse, orari dhe pagesa me marrveshje....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Agjensioni RED MILL ofron pune per nje kamerman i cili mund te xhiroj dhe te mirret me ndriqimin e setit. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Pejton ne Prishtine

Shes shtepin 280m2 neto 4katshe / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes shtepin 280m2 neto 4katshe, zona e dyte 10 minuta larg qendres Rr.Haxhi Zeka ne Prishtine shtepia ka dhome, kuzhin, korrdior, garazh, shtepia nuk ka oborr, shtepia posedon dokumenatcion te rregullt pronar qe nga viti...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirembajtjese te shtepise dhe pregaditjen e ushqimit tradicional kohe pas kohe, pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Marigona ne Prishtine-Çagllavic

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Agjensioni RED MILL ofron pune per nje Nail Artist i/e cili mund te bej dizajne unike te thonjeve. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Pejton ne Prishtine.

Ofroj pune

hausplus

Hausplus ofron pune per shites dhe Shitese Kualifikimet Te kete te perfunduar shkollimin e mesem. Te kete aftesi te mira komunikuese, Te kete aftesi per te punuar ne grup Orari i plote Te gjithe te...

TRAJNIME FALAS PËR SHKATHTËSI TË BUTA

Smart Innovation Centre

TRAJNIME FALAS PËR SHKATHTËSI TË BUTA Smart Innovation Centre, fton të rinjët nga Regjioni i Prishtinës, të aplikojnë për trajnime për aftësi të buta, përmes të cilave ju lëhtësohet qasja në punësim. Sesionet e trajnimit...