KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per autolarje

Dërguesi i shpalljës

Easy Rent ofron pune per punetor ne autolarje. Detyrat dhe përgjegjësitë / Të bëjë pastrimin e veturave të klientëve brenda dhe jashtë sipas kerkesës së klientit, Për pastrim të perdorën mjete dhe paisje higjenike sipas...

Ofroj pune / Magazinier

Dërguesi i shpalljës

Kompania lider ne treg Shop Tv Albania ofron vend pune per poziten Magazinier. Kriteret / Mosha mbi 25-vjeç, Te jete korrekt dhe fleksibel gjate orarit te punes, Te zbatoje me perpikmeri udhezimet qe i jepen....

Ofroj pune per Estetike

Dërguesi i shpalljës

Face Lase eshte qender e estetikes e cila meirret me tretmane te fytyres dhe depilime me laser. Ofroj pune per nje vajze me pervoje pune ne estetike qe ti bashkangjitet ekipit tone. Orari dhe pgaesaa...

Ofroj pune / kamarier

Dërguesi i shpalljës

Restoran Beni ofron pune per nje kamarier, orari i punes nga ora 07:00h / 18:30h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa oborri i QKUK-s ne Prishtine.

Ofrojpune / kamarier / pastruse

Dërguesi i shpalljës

Hotel La Corte ofron pune per kamarier, pastruese me orare te plot, pagesa sipas marrveshjes. Ju lutem na kontaktoni ne numra telefoni. Adresa rruga Agim Ramadani nr4 ne Prishtine.

Shes Opel Astra 1.7 Diesel

denis

Shes Opel Astra 1.7, diesel motorri Japan / Eko tek, viti i prodhimit 2007, ngjyra e hirt, vetura eshte e ardhur ne Kosove ne vitin 2017, nje pronar. Automjeti posedoen regjistrim deri ne vitin 02/2020,...

Radio Taxi Prishtina ofron pune per shofer

Dërguesi i shpalljës

Radio Taxi Prishtina ofron pune per shofer me pervoj pune te gjith te interesuarit mund te lajmrohen ne numrat tane te telefonit ose ne zyre. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Ymer Prizreni ne...

Ofroj pune per enelarese

Dërguesi i shpalljës

Gjelltore Qebaptore Prizreni/D ofron punë për enelarese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Tirana Lagjja Tophane në Prishtinë.