KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqat 1/2/3 te perdorur, ngjyr kafe. Çmimi 130€. Lagjja Arberi ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ana Petrol ofron pune per nje femer ekonomiste per menaxhimin e marketit, dy kamarier/e, dy shankiste, nje kuzhinjer me pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lluzhan ne kilometrin e 10 ne rrugen Podujevë-...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Qerimi 3 ofron pune per shitese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restoran Beni ofron pune per nje enlarse. Orari i punes nga ora 15:00h - 23:0h, pagesa 200€ e Diele dite pushimi. Kontakti nga ora 14:00h - 17:00h. Adresa oborri i QKUK-s ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restoran Beni ofron pune per kamarier me pervoj pune. Orari i punes nga ora 07:00h - 18:30h, pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 14:00h - 17:00h. Adresa oborri i QKUK-s ne Prishtine