Shes makinen

Dërguesi i shpalljës

Shes makina per shperndarjen e plehit artificjal ne gjendje te rregullt. Çmimi 150€

Shes "ramin"

Dërguesi i shpalljës

Shes "ramin" ne gjendje te rregullt (gomat-bandashat 8-20 me siguresa). Çmimi 300€

Shes makinen per mbjellje

Muharrem

Shes makinen per mbjellje pneumatike me ajer e cila mund te perdoret edhe per mbjelljen e farav te imta, firma prodhuese eshte "agroItalia" makina eshte e perdor shume pak dhe eshte ne gjendje shum te...