Shes 'Msi GX60'

Dërguesi i shpalljes

Shes 'Msi GX60' - 'AMD A10-5750m' 10 GB Ram, Graphics : AMD Radeon R9 M290X HDD- 750 GB, përfshire edhe 17 lojra te ndryshme. Nuk bej ndrrime. Çmim 350€

Shes PS3 Slim

Dërguesi i shpalljes

Shes PS3 Slim pa asnje defekt, PS3 posedon lojet si: Blur, Pes 2018, NBA 2K17, GTA V, CALL OF DUTY II, BOKS, e ardhur nga Zvicrra. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes laptob "asus"

Dërguesi i shpalljes

Shes laptob "ASUS" ne gjendje shume te mire, i perdorur dhe i ruajtur. Çmimi 280€ ose bej nderrim me telefon IPHONE6s

Shes printerin

Dërguesi i shpalljes

Shes printerin (copier,scaner,adf) i firmes "brodher" ne gjendje te rregullt. Çmimi 99.00€