Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje punetore (F) mbi moshen 40 vjeçare per perkujdesjen e nje te moshuare (f), orari i punes nga ora 09:00h - 17:00h, pagesa sipas marrveshjes

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

InBox Caffe ofron pune per dy kuzhinjer/e dhe nje kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Hyzri Talla (Qendra Tregtare) Bregu i Diellit / Pristina. Kontakti nga ora 10:00h - 22:00h

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Autolarja "Lucky" ofron pune per punetore, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Dardania ne Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne ndonje market, restaurant si kamarier kam pervoj pune.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Caffe&Bar Momento" ofron pune per kamarier me pervoj pune per afat me te gjat, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Auto Color "Unik" kerkon praktikant (zantli) mbi moshen 18 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Dardania ne Fushe Kosove