Mesim shtese

Dërguesi i shpalljës

Jam mesuese e diplomuar .Ofroj mesim shtese per nxenesit e shkollave fillore prej klases se pare deri ne kl e peste ne te gjitha lendet.

Ofroj pune për Callcenter dhe Administratë

Dërguesi i shpalljës

PRINVEST-K International LLC me seli Kryesore në Prishtinë dhe me Degë edhe në Gjermani, kërkon punëtor për ofrimin e Shërbimeve Administrative dhe telefonike për klient ndërkombëtar, të cilët njohin gjuhën Gjermane në Shkrim dhe Lexim....

Ofroj pune

Alban

Auto Sallon Alberti ofron pune per nje punetore me pervoj pune per auoto larje. Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarat të kontaktojen ne nr.e poshtë shenuar. Adresa: Lagjja...

Ofroj pune / Roje Sigurimi

Dërguesi i shpalljës

"COMMANDO SECURITY" Shpall Konkurse pune - ROJE SIGURIMI * Ruajtja/Sigurimi fizik i objektit/eve në pikë statike dhe lëvizëse. Në saje të rritjes së numrit të klientëve kompania jonë shpall konkurs për punësim të menjëhershëm, në...

Ofroj pune per kontabilist - shofer

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per dy persona: * Kontabilist me pervoj pune. * Shofer me patent shofer te kategoris B, i cili duhet te jet nga Fushe Kosova ose Prishtina ta njoh terenin. -...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per mirmbajtjen e banesave, ashensorve, korridoreve, dritareve, shkalleve ne Prishtine.

Ofroj pune per nje stomatolog/e

Dërguesi i shpalljës

Ordinanca stomatologjike "Dental B" ofron pune per nje stomatolog/e, kandidati duhet te kete pervoje pune se paku 1 vit pas liçencimit, duhet te jet i gatshem te punoj i pavarur sepse edhe ne ordinanc do...