Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ndermarrja Ndertimore Tregtare ABC ofron pune per punetor fizk, mjeshter per Kanalizime / Ujera te zeza dhe Ujesjells, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rruga e Shkupit ne Prishtine.

Shes mobilje/regallin

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilje/regallin prodhim slloven, dollapi/regalli eshte i rujtur ne gjendje shume te mire, çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shankist, kamarier ose shites ambulantiv, posedoj leje qarkullimmi.

Ofroj pune / Sektoriste

Dërguesi i shpalljës

Market Roni ofron pune per punetore sektoriste, kandidatja te kete pervoje pune se paku 1 vjeçare, te interesuarat le te lajmerohen ne numrin kontaktues ose ne market, orari i punes nga 08:00h / 16:00h. Adresa...

Shes Audi A6 Quattro 3.0

Dërguesi i shpalljës

Shes Audi A6 Quattro 3.0, viti i prodhimit 2015, te kaluara 150.000KM, vetura posedon edhe liber servisi, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

URB-PRO sh.p.k ofron pune per punetore recepsioniste dhe asistente administrative, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga e Shkupit, Mrapa Spitalit Amerikan ne Prishtine.

Ofroj pune / kujdestare

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare dhe mirembajtese te shtepise me orar te plote nga ora 09:00h/17:00h, perparesi kan ato nga qendra e Prishtines duke e pas parasysh kete periudhe qe eshte me veshtire me levize,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Butiku ERA ofron pune per dy punetore shitese / f, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Skenderbeu ne Lipjan