Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

AirSummer Products kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për këto pozita: Vjelës Bimësh (Grumbullues Bimësh). Agjent Tregtarë Online. - Detyrat dhe përgjegjësitë: Përvojë pune të shitjes me shumicë. Aftësi të mira...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Maxi Group është në kërkim të 10 agjentëve të thirrjeve në gjuhën gjermane: Kushtet: Gjermanisht shumë i mirë i shkruar dhe i folur (i detyrueshëm B2 +); Shkathtësi komunikimi, punë ekipore, fleksibilitet dhe angazhim. Përvoja...

Ofroj pune

administratore(F)

Erwin Compani ofron pune per nje punetore femer ne administrat per fatura, shitje dhe blerje, orari dhe pagesa ispas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirembajtse te shtepise per pastrim dhe hekurosje, 3 here ne javte, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, pagesa 170€, puna eshte afatgjate, KONTAKTI NGA ORA 09:00h / 18:00h, Adresa...

Shes dyer dhe dritare

Dërguesi i shpalljës

Shes dyer dhe dritare prodhim Slloven, dyert dhe dritaret nuk jane shume te perdorur, jane gjithsej 7 dritare dhe 14 dyer, çmimi sipas marrveshjes.

Shes invertarin per qerdhe

Dërguesi i shpalljës

Shes invertarin per qerdhe si lodra, dollapa,rafta, dyshek, lodra kopshti, invertarin e shes komplet ose ndaras, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljës

Agjensioni liberty ofron pune per 2 asistente femra, mosha e prefruar nga 18-35 vjeçe, orarii punes nga ora 10:00h / 17:00h, pagesa 300€+bonus. - Detyrat dhe përgjegjësitë: / Menaxhoj me efikasitet procesin e punës në...

Shes komoden

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden ne gjendje te rregullt, çmimi 250€, Adresa rruga e Prishtines ne Gjilan.