Ofroj pune / Inxhinier, Operator, Ujë Instalues

Dërguesi i shpalljës

Bazuar në nenin 8 të Ligjit Nr. 03/L-212 të Punës të Republikës së Kosovës, nenit 4 të Udhëzimit Administrativ 07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, KRU „Prishtina“ sh.a. – Prishtinë, publikon:...

Ofroj pune

Azan

Restaurant Sen5es ofron pune per punetor ne pozita: - Kamarierë - Ndihmës-Kuzhinierë Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes telefonit. Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.

Ofroj pune

Ibrahim

HAN Burger ofron pune per nje skarist, kandidati te jet komuniktaiv, mosha e preferuar 18-25 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Aerberi ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

METAL-KOS Llamarin punues ofron pune per punetor ose mjeshter per llamarin punues, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga per Peje afer rrethit ne Fushe Kosove.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

ARD Fashion Factory ofron pune per punetore rrobaqepse me pervoj pune, Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga 17 Shkurti ne Fushe Kosove.

Shes 10 ari toke / Peje

Dërguesi i shpalljës

Shes 10 ari toke ne Stankaj-Rugove Komuna e Pjese. Toka gjindet ne nje pozite shum te mire, nje zone mjafte e qete per banim, ka nje pamje mahnitese te bjeshkeve te Rugoves, lartesi mbi detare...

Shes çadren

Dërguesi i shpalljës

Shes çadren per lokal ose ballkon, dimenzionet 6x3 metra, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Kuzina ofron pune per punetore shitese me pervoj pune, orari i punes nga ora 07:00h / 15:00h ose 15:00h/23:00h, pushim nje dite ne javte, paga 250€. Adresa rruga Muharrem fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Sallon ondulimi EDA SYLEJMANI ofron pune per punetore: - Frizere, - Estetiste per thonje, - Estetiste per qerpike, Kandidatet e inetersuar duhet ti plotesojn keto kushte: - Te ket pervoj pune, - Te kete aftesi...