Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Motel Villa Europa ofron pune per nje ndihmes kamarieri pa pervoj pune, orari i punes me marrveshjem, pagesa 300€, Kontakti nga ora 10h / 18h. Adresa Magjistralja Prishtine-Mitrovice ne shkabaj/orloviç

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Resatuarnt BENI ofron pune per nje punetore enelarese, orari i pune nga ora 07:00h / 16:00h, pagesa me marrveshje, Adresa ne Oborrin e QKUK-s ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania EURO PARK oforn pune per punetor ne administrat/zyre, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Magjistralja Prishtin-Shkup Babush i ri ne Ferizaj.

Ofroj pune

Argjendi

Dream Caffe Bar ofron pune per nje shankiste/kamariere, kandidatet e interesuara te kontaktojne ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Rrustem Hyseni afer shkolles Elena Gjika ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Mobileria SEIDI ofron pune per punetor ne prodhimin dhe montimin e mobiljeve: Përgjegjësitë dhe Detyrat: - Prodhimi dhe montimi i mobiljeve - Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit Kualifikimet: - Preferohet pervoje paraprake...

Shes VW Touran 2.0 TDI

Dërguesi i shpalljës

Shes VW Touran 2.0 TDI, viti i prodhimit 2009, ngjyra e hirt, vetura eshte ne Kosove qe 2 vite, vetura eshte ne gjendje te rregult, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Recruiting Work Italy

Work Italy në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm: Mekanik kamioni, i cili duhet: -Të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Shtepia e Modes ENSAR-A ofron pune per nje punetore shitese me pervoj pune ne shitje dhe prezantim te fustanave, te interesuarat duhet te paraqiten ne lokalin tone, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Mehmet...