Shes qenin e races Shih Tzu,

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin e races Shih Tzu, mosha 1 vjeçare. Qeni eshte i vaksinuar dhe ka passaport, bashk me qenin i jap edhe te gjitha gjerat e nevojshme per mirembajtje si dy lidhese, shampona, parfima, kreher,...

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin (kelyshin) 4 muajsh (Bulldog Françez) të vaksionuar dhe me passporte. Si bonus ju japim dy kafaze te medha ne vlere mbi 120€ poashtu edhe gjera te ndryshme te tija me vlere 100€. Çmimi...

Shes qen(klysh-sharri)

Dërguesi i shpalljes

Shes qen(klysh-sharri) meshkuj, klysht bahen shum te mir, ndrrim i mundshem me mjete, mallra, e te tejra. Ndrrim me qen nuk bej. Çmimi 55€ per cop ne se doni ju dergoj foto shtes ne viber...

Shes qenin (pekinezerin 13 muajsh)

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin e races mbreterore pekinezer mosha 13 muaj, gjinia femer, i vaksinuar dhe i pastruar prej paraziteve (posedon certifikatat mjekësore dhe regjistrimet e vaksinimeve).

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin e sharrit 20 mujash ose bej nderrim. Çmimi 250€ i diskutushem.