Shes 7 ari truall / Fushe Kosove

Dërguesi i shpalljes

Shes 7 ari truall mbrapa Terminalit t ri lagjja Bresje ne Fushe Kosove trualli ka rruge te gjer me kadaster, trualli posedon dokumentacion te rregullt. Çmimi 2.300€ per ari krse me kompenzim me ndonje vetur...

Shes 20 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljes

Shes 20 ari toke rruges per Germi afer shkolles se mesme Gjin Gazuli ne Prishtine toka posedon dokumntacion te rregullt dhe flet poseduse. Çmimi sipas marrveshjes