KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / administrat

Dërguesi i shpalljës

Kompania e transportit Cadi Transport ofron pune per punetore ne administrate. - Kusht kryesor njohja e gjuhes Turke dhe Angleze, si dhe aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese. - Per kushtet e punes dhe pagesen...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Art Kafe ofron pune kamarier dhe ndihems kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa mbrapa Teatrit Kombetar ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Comfort caffe ofron pune per nje kamarier/e qe ka njohuri rreth aparatit te kafes, kontakti mas ores 15:00h, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer qeveris se Kosoves te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Corner Coffe ofron pune per nje kuzhiner me pervoj pune dhe nje ndihmes ne kuzhin me pervoj pune, mosha e preferuar 18 / 35 vjeç, orari dhe paga sipas marrveshjes. Adresa Sheshi Zahir Pajaziti ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Te Pini ofron pune per nje kamarier/shankist me pervoj pune, orari dhe pagesa jan sipas marrveshjes. Adresa Lagjja Dardani Prishtine.-KERKOJ

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida...