KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Qerimi 3 ofron pune per 2 puntore/femra shitese me pervoj pune ne furre, orari dhe pagesa sipas marrveshje, Adresa Rruga B ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Metal Kos Group ofron pune per punetor per llamarin punues, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer Komunes ne Kastriot/ishObiliq.

Kekroj bashkbanuse

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanuse/Jap me qira dhoma ne kuader te shtepis 220m2 lagjja Aktash ne Prishtine. Shtepia posedon dhoma, kuzhin, korridor, banjo, shtepia eshte e mobiluar dhe i ploteson kushtet per abnim, oferta veln vetem per femra,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Green Caffe ofron pune per ndihmes kuzhiniere, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa te Parku i qytetit ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania Teco-ks ofron pune per 4 teknik instalues - Detyrat dhe pergjegjsite: Kryen instalimet tek klientet e ri ne baze te intervenimeve te caktuara nga udheheqesi. perfaqeson denjesisht Teco-n Kujdeset per klientet egzistues - Kualifikimet...

Shes Xbox3, 360

Dërguesi i shpalljës

Shes Xbox3, 360 i ardhur nga Anglia, xbox posedon disa lojra te veta edhe disa cd origjinal, çmimi 110€