KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

ONE STOP Shop & Restaurant ofron pune per dy kamarier dhe shankist, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga e vjeter e Airoportit perball Airoportit Sllatin/Fushe Kosove.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ammi Spa & Massage ofron pune per 2 puntore/femëra, ndërmarrje serioze sipas ligjeve në vend. Benefitet: - Punësim i menjëhershem - Pages ditore + bonus - Një dit pushimi ne javt sipas deshirës - Me...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ndermarrja ndertimore LETTA ofron pune per punetor. - Instalues elektrik dhe nje instalues te ujit dhe kanalizimit. - Te interesuarit duhet te ken prevoje pune ne menyre qe mund ti ushtroin punet te pa varure....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Duqani Orme Shoes ofron pune per nje punetore/shitese me pervoj pune, mosha e preferuar 20-26 vjeçe, orari i punes i plote 8 ore pune ne dite nga e Hene / e Shtunde, pages sipas marrveshjes,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje pnetore/mirmbajtese per punet e shtepise, kandidatja duhet te ket pervoje pune, te jet familjare dhe te mi dergoje se ku ka punu ma heret/refrencat, orari i punes eshte dy here ne...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljës

Live Massage ofron pune per dy punetore/Fizioterapeute, - Kandidatet e interesuara duhet te kene: - Shkollim ose njohuri rreth teknikave te Fizioterapise, masazhes, - Te kene njohuri bazike te gjuhes Angleze, - Te kene miresjellje,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje punetore ndihmse ne punet e shtepis 3 her ne javt dite pune, 4 ore ne dite nga ora 13:00h deri ne ora 17:00h, pagesa sipas marrveshjes, kandidatet e inetersuar te me...

Jap me qira dy garazha / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Jap me qira dy garazha rruga Isa Kastrati lagjja Mati-1 ne Prishtine. Garazhat ka mundsi sipas nevojes mund te perderoret edhe bodrumi i extra mbyllur me dere i atyre garazheve, garazhat jane te shtruar ne...