KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune - Pedgagog/e

Fjolle

Opportunity Kosova ofron pune per nje punetor si pedagog/e te gjuhes Gjermane, kandidatet e interesuar te na dergojn CV-t ne email adres [email protected] ose te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje punetore/kujdestare per perkujdesjne e dy vajzave njera 7 vjeçe dhe tjetra vajz 2 vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine

Ofroj pune

Expert Company

Kompania Gjeneratoreve EXPERT ofron pune per nje punetor me pervoje ne servisimin dhe mirembajtjen e gjeneratoreve, rreth pageses dhe orarit te punes i diskutojme nese i plotesoni kushtet e aplikimit. Te interesuarit te kontaktojn permes...

Ofroj pune / Inxhinier i shitjes (Junior)

PBC SHPK

Pozita e Inxhinierit të Shitjeve (Junior) është një mundësi e shkëlqyer për të sapo diplomuarit apo absolvent në shkenca kompjuterike apo menaxhment dhe informatikë. Të përzgjedhurit, pas trajnimeve intenzive dhe nën udhëheqje e mbikëqyrje të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

SWEET Caffe bar ofron pune per nje ndihmes kuzhinjer me gjysem orari, pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer Fakulteti Teknik ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Friends Pizza ofron pune per nje ndihmes kuzhinjer, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Muhaxherve ne Prishtine.