KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Berti ofron pune per nje punetore/shitese ne furre, orai i punes eshte 8 ore nedite, pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Isa Kastrati ne Prishtine

Kekroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si enlarse ne restaurante ose mirembajtjes e zyreve ne Prishtine.

Shes Tavoline

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinen/shank me dimenzinoe 180x90, tavolina eshte e puneuar/veshur me guri ne anen tjeter ka dollapa te medhenje eshte shume pak e perdorur, çmimi sipas marrveshjes.

Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kërkoj punë në ndonjë agjencion ose si recepsioniste, kam mundesi edhe për ndonjë pozitë tjeter relevante, studioj gjuhën dhe letërsin Angleze, kam përvojë pune vetëm si konsulente e shitjes për disa produkteve kozmetike.