KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per kujdestar per nje person te moshuar

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje punetor/kujdestar privat/mashkull per nje burr te moshuar per perkujdesje personale dhe higjienike te tije. Detyrat kryesore jane si ne vijim : - Mirmbajtejen/Pastrimin e shtepis (sipas nevojes) - Pastrimin e rrobave...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Gjellëtore PRISHTINA038 ofron punë për një punëtore/kameriere. Kushtet e punës janë si në vijim, - orari i punes 8 ore pune ne dite, - dita e Diele dite pushim, festat zyrtare ne kalendarë të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Miran Künefe ofron pune per kamrier/e, orari dhe pages asipas marrveshjes, Adresa rruga Rexhep Luci ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Genit

Hotel Bavaria ofron pune per nje punetore per mirmbajtjen e dhomave, kushtet e punes jane te mira, mundesisht kandidatet e inetersuara te jene nga rrethina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Rruga Tirana afer shkolles...

Ofroj pune

Genit

Hotel Madigans ofron pune per nje punetore per mirmbajtjen e dhomave, kushtet e punes jane te mira, mundesisht kandidatet e inetersuara te jene nga rrethina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Vragoli ne Fushe Kosove.

Ofroj pune / Administrat

Primex

Asistent/e Administrativ/e Përgjegjësitë dhe detyrat : • Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem. • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës. • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative. • Sipas kërkesës së...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania International Legal Services ofron pune per nje punetore Asistent/e Administrativ, kandidatja duhet te njoh ne baze e gjuhen Angleze e nevojshme, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pages sipas marrveshjes. Adresa rruga...