Kontabilitet BILANCI KTA

Dërguesi i shpalljës

Ofrojme keto sherbime: 1. Sherbimet administrative A. Hapja dhe mbyllje te biznesit. B. Ndrrimin e statusit C. Ndryshim pronesie ose adreses. D. Sherbime te tjera te ngjajshme. 2. Konsultime biznesore 3. Mbajtja e librave te...

Kompania Valoni

Dërguesi i shpalljës

Jemi kompani e pastrimit, ku bejme pastrimin e komplekseve banesore ,shtepive,zyreve .Ne gjendemi ne rrugen B ne Prishtine .Me kete biznes veprojme gati 6 vite .

A-A Garden

Dërguesi i shpalljës

Firma A-A Garden Kryen keto sherbime si : Mirëmbajtjen e Oborreve, Private dhe Biznisore, Bejm Krastitjen pishave,lulave.Mbjelljen e pishave,lulave dhe kositjen e barit.ne kujdesim qe oborri juaj te duket gjithmon bukur dhe me stil andaj...

NXEMJE QENDRORE Shitje, instalim, servisim

Dërguesi i shpalljës

Termo System, kompani me seli ne Prishtine, dhe me veprimtari ne tere Kosoven. Merret me Shitjen e materialit te nxemjes qendrore, dhe me instalimin dhe servisimin e saj. Kalda, radijatora, gypa, ventila, etj.... Per te...

Sherbime kontabiliteti

Dërguesi i shpalljës

Kompania e kontabilitetit Bilanci KTA ofron sherbimet e kontabilitetit me pergjegjesi te plota dhe me korrektesi maksimale me klientet. Ju mirpresim nr kontaktus 044 104 355 045 521 016 info.bilancikta@gmail.com

Tema diplome

Dërguesi i shpalljës

Punojm tema te diplomave per te gjitha drejtjmet. Tema behet e gjitha nga ne nga libra shkencor, lektyrimi dhe çdo gje tjeter kryhet nga ne.

Pastrim dhe mirembajtje

Dërguesi i shpalljës

Bejme pastrimim gjeneral te shtepive banesav me dhe pa mobilje . Bejme pastrimin e lokaleve pastrimin e xhamav te lokalev Pastrimin e kauqave karrigave te resouranteve .pastrimin e tepihave te shtepive zyrev lokaleve te juaja...

Punojm Vula Biznesi

arber

Punojm vula biznesi me çmime te volitshme ne treg. Nga markat "(troda/Asutria, mobistams sirdash/Turqia)" Adresa: Rr. UÇK-s te qafa ne Prishtine xhelalrrmoku@hotmail.com rr_arber@hotmail.com