Elektro Service Ylli

Dërguesi i shpalljës

Electro Service YLLI, Per Çdo prishje te rrymes ne shtepinë tuaj na telefononi dhe ne ua rregullojmë. Kryejmë keto sherbime: • Instalimin e rrymes ne shtepi dhe banesa • Rregullimin e Prizave dhe nderpreseve te...

Perkthime

Dërguesi i shpalljës

Fatmir Gjurgjeali – PERKTHYES GJYQESOR I LICENCUAR - PRIZREN Njoftoj klientët të interesuar në zyrën time bëhet përkthimi i çdo lloji të dokumentit. Dokumente ( materiale) për përkthim pranohen drejtpërdrejtë dhe në mënyrë elektronike të...

Perkthime profesionale

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: 1. SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA LAMITË); 2. PUNIME SHKENCORE PËR DIPLOMIMIN NË MASTER &...

Moler "dizi" / 0.25€ - m2

Dërguesi i shpalljës

Moler profesjonist ju ofrojm shirbime kualitative me gjitha llojet e ngjyrav si dhe izolimin e mobileve punojm banesa shtepi lokale punojm paqt lir dhe mir 0.25€ / m2 po ashtu punojm fasad klet dhe renovime

Ofroj mesime shtes

Dërguesi i shpalljës

Ofroj mesime shtes nga lenda e kimis per pergaditjen ne testin e matures, provimin pranues te fakullteti si dhe ore shteses per nxesnit e shokollave te mesme dhe fillore

Kopshtar profesional

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kopshtar profesional, Kryejm te gjitha punet qe kan te bejn me kopshtet dhe oborret siq jan kositjen e barit dhe mirmbajtjen premjen e mureve te gjalla te pishave dhe drunjeve dekorativ me...

Punojm Fasada , ngjyrosje , Glet , sanitari

Dërguesi i shpalljës

"Haliti Holding" punojme sipas Deshirave te Klienteve, punojm pune Te ndryshme , si Fasada , glet , ngjyrosje te shtepiav , banesave , objektve etj... Bejm montimin e sanitarive te Banjos , izolim te ftofte...

Moler Vali

Dërguesi i shpalljës

Moler Vali kryen te gjitha sherbimet per lyerjen e dhomave, korridoreve, salloneve, objekteve, shtepive, etj.

Kompani Pastrimi We Clean It

Dërguesi i shpalljës

Kompania We Clean it ofron te gjitha shërbimet e pastrimit, Pastrim Gjeneral Pastrim i Xhamave Pastrim me Avull Dezinfektim Pastrim i Kuzhinave Pastrimi i Divanve Pastrim te Ulëseve te Veturave Pastrim i Tualeteve Pastrim Ditore...