Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinenme karriga shum pak e perdorur dhe me funksion rrites . Çmimi sipas marrveshjes.

Shes frigorifer

Dërguesi i shpalljës

Shes frigorife firma "beko" 88 liter, dy muaj i perdorur me 3 vjet garancion, çmimi 90€

Shes komod per TV

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden per TV ne gjendje shume te rregullt eshte perdorur vetem 1 vit por eshte shum e ruajtur

Shes kuzhin

Dërguesi i shpalljës

Shes kuzhinen dhe (shporetinelektrik) shporeti eshte funsional, kuzhina eshte punuar nga druri. Çmimi 550€ i diskutushem.