Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes kreveta, nje fotele dhe tavolinen e bukes me 8 karriga pothuajse te reja. Çmimi 450€

Shes kuzhinen

Toni

Shes kuzhinen komplet me frigorifer dhe shporet te rrymes, kuzhina eshte shume e rujtne. Çmimi 580€

Shes dy shtereter (kauqa)

Dërguesi i shpalljës

Shes du shtereter njeshe te cilat jan te perdorur 1 muaj jan te bler ne ("lesna") shtreterit jane te ruajtur ne gjendje shum te mire.

Shes lavatriqen

Dërguesi i shpalljës

Shes lavatriqen prodhim "Eida" ne gjndje te rregullt por ka mundesi te perdoret edhe per pjes, çmimi 30€

Shes mobile per dhome dite

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilje per dhome dite ,garnitur me separe si dhe komod per tv, çmimi 500€ . Gratis vjen tavolina e dites si dhe mbulesat e garnitures.