Shes mobiljet urgjent

Dërguesi i shpalljës

Shes mobile dy kauqe dhe nje fotele garnitur te ruajtura dhe me çmim shume te volitshem 140€ shes edhe dollapat e ("portokallte") dy dollapa 80€ jane shume te ruajtur.

Shes fshisen elektrike

Dërguesi i shpalljës

Shes fshisen elektrike me disa opsione ka mundesi te perdoret normal si te zakonshmet me thes por ka mundesi te perdoretr edhe me uje per pastrimin e tepihut, kauqave, perdeve etj. Çmimi sipas marveshjes.

"OLA KAMINA"

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Ola" ben shitjen e kaminave Aeroterm prodhim Italian. Adresa: Rr. Driton Islami Ferizaj

Shes termo

Dërguesi i shpalljës

Shes termon 2.5 e cila eshte e perdorur pak, ne gjendje te mir e ruajtur eshte.

Bjem Prodhimin e Mobileve

Dërguesi i shpalljës

Bjem prodhimin e mobileve tavolinave karrikave sopareve bejm veshjen si dhe riparimin e tyre me nje çmim te volitshem. Oferta te ndryshme ne garnitura