Shes komod

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden per TV eshte shum e ruajtur pa as ni grrith e bler 300€ e shes per 160€

Bejm riparimin e mobileve

Dërguesi i shpalljës

Bejm Renovimin dhe Riparimin e te gjitha mobiljeve dhe kuzhinave, dhomav te gjumit e shum tjera. Transporti falas ne ter teritorin e Kosoves.

Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinen levizese per dhome dite, tavolina eshte shum pak e perdorur. Çmimi 40€