Shes kuzhinen komplet

Dërguesi i shpalljës

Shes paisje t ekuzhines si trepezarin me 4 karriga, tavolin te punes me rafta, kuzhinen, pasijet e teknikes se bardhe komplet. Çmimi 850€

Shes roletne

Dërguesi i shpalljës

Shes dy roletne te bardha vetem nje muaj te perdorura, çmimi per dy cope 70€.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqat 1 treshe dhe 2 nishe ne gjendje shumm te mir, shtrihen kan haspir te pershtatshme. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes 45 shtreter per femije

Dërguesi i shpalljës

Shes 45 shtreter per femijet e moshes 3-6 vjeç (te pershtatshem per kopshte) shtreterit kan shiltet dhe funksionin per tu paluar, si dhe 10 shtreter per femijet e moshes 0-3 vjeç me jogi. Çmimi per...