Ofroj pune / mirmbajtje

Apartments ULQIN

Apartments Four Roses ofron pune per puntore/Mirëmbajtëse e shtëpisë. Kërkojmë një punëtore (Femër) për punë sezonale në Ulçin/plazhi i madhe, për muajt Korrik/Gusht për punë shtëpiake, Pastrim, Rregullim i dhomave etj. Fjetja dhe ushqimi eshte...

Shes 22 ari truall ne Llapnasellë/Prishtine

Dërguesi i shpalljes

Shes 22 ari truall ne Llapnasellë/Çagllavic ne Prishtine. Trualli eshte i pershtashemper shum lloje veprimatri dhe eshte ne nje vend shum te pershtashem per biznes, trulli posedon dokumentacione te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune per 15 punetor ne Kroaci

Dërguesi i shpalljes

KONKURS PUNE DUBROVNIK-KROACI Kompania N.N.SH CO-ING shpall konkurs pune për këto pozita në DUBROVNIK-KROACI. • 5 Pozita për Mjeshtër, vendi i punës është në DUBROVNIK-KROACI. • 10 Punëtorë, vendi i punës është në DUBROVNIK-KROACI. Personat...

Shes 4 ari truall ne Shishark / Lipjan

Dërguesi i shpalljes

Shes 4 ari truall ne Shishark Komuna e Lipjanit. Trualli eshte ne nje vend shum te pershtashem per shum lloj verpimtari dhe ka nje pamje magjepse eshte 950metra lartesi mbi detare. Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune / shofer

Dërguesi i shpalljes

Extreme pizza shpall konkurs pune për shofer/vozites, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. T interesuarit per me shum informacione rreth punes te konatktojne ne numer telfoni. Adresa rruga Agim Ramadani A/1, lagjja Aktash ne Prishtinë.

Ofroj pune / pastrim

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per pastrimin e shtepis dy kateshe, orari i punes eshte nga ora 08:00h deri ne ora 14:00, nga e Hena deri te Premten, pagesa sipas marrveshjes. Kandidatja duhet te ket pervoj pune dhe...

Ofroj pune / ndihmese ne kuzhin

Dërguesi i shpalljes

Tutto Passta ofron pune per punetore NDIHEMSE NE KUZHIN, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informat rreth punes na kontaktoni ne numer...

Kompania Kopshti

Dërguesi i shpalljes

Kompania KOPSHTI bene rregullimin e te gjitha hapsirave gjelberuse parqe dhe oborre kositje, krasitje, mbjellje dhe dizajnim i kopshtit.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania AKOMA TE ISAKU ofron pune per punetor per shperndarje te mallit neper terenin e Kosoves dhe ne depo. Ne ofrojm kushte te mira pune, orari i punes sipas marrveshjes, pagesa eshte 700€. Te interesuarit...