Ofroj pune

qendresa Shpk

Restaurant Qendresa ofron pune per , dy shankiste,nje kamariere nje enlarese, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne administrat si juriste, kam pervoj pune ne gjykate dhe tek noteri.

Ofroj pune / asistente stomatologjike

Dërguesi i shpalljës

Qendra e Dhëmbit Qeshu / Dental Clinic Smile ofron pune per nje punetore Asistente stomatologjike, Kandidatet duhen te kenë liçencën aktive. Perparesi kane kandidatet qe njohin gjuhen Angleze dhe punen me kompjuter. Te interesuarit mund...

Shes rollera

Dërguesi i shpalljës

Shes rollerat te perdorur nr38 ne gjndje te rregullt, Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune / shitese

patriot

Furra e bukes ARENA-2 ofron pune per nje punetore femer/shitese ne lokal, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga Armend daci lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Ofroj pune per praktikante

Dërguesi i shpalljës

Pro Accounting ofron pune për DY PRAKTIKANTE, me mundësi punësimi me orar të plotë, në zyrën në Prishtinë, Dërgoni një biografi të shkurtër CV-në, email info@proaccounting-rks.com, Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistim....

Ofroj pune / mirmbajtese

Dërguesi i shpalljës

Kopshti i femive ERA ofron pune per nje mirembajtese per kopshtin e femive, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa lagjja Emshir ne Prishtine.

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljës

KAI Caffe ofron pune per nje kamariere dhe një shankiste për lokal, orari i punes 8 orë ne ditë, nje ditë ne javtë pushim, pagesa sipas marrveshjes. Adresa Te 4 llullat ne Prishtine.